Otvoren Baucentar Čavkunović Trade

U prisustvu poslovnih partnera, porodice i kupaca u Bihaću je danas svečano otvoren novi Bau centar firme Čavkunović Trade. Poslovno-prodajni objekat vrijedan tri milona KM površine 1.700 m2 otvorili su vlasnik Bahrudin Čavkunović i Emdžad Galijašević, gradonačelnik Bihaća.

Otvarajući Baucentar u kojem će posao dobiti novih 25 radnika, bihaćki gradonačelnik Emdžad Galijašević kazao je da je transparentnim i otvorenim odnosom prema svakom investitoru, grad Bihać privukao veliki broj investicija što je vidljivo kroz otvorenje nekoliko tržnih centara, gradnjom poslovno-stambene zgrade Agrama, kupovinom zemljišta od strane BBI za gradnju tržnog centra i mnogih drugih domaćih investicija.“Hvala porodici Čavkunović  što je realizirala još jednu uspješnu investiciju u našem gradu koja je otvorila nova radna mjesta i ovo je put kako se uz podršku lokalne zajednice realiziraju poslovni projekti. 

Ubrzali smo sve procedure kada su u pitanju svi dobronamjerni investitori i svako ko je spremna ulagati u naše grad je dobro došao i imati će podršku lokalne zajednice “-kazao je gradonačelnik Galijašević.

Prema riječima Bahrudina Čavkunovića, vlasnika firem ČavkunovićTrade, sa novih 25 radnika ova firma sa poslovnim objektom u Bosanskoj Krupi zapošljava 50 radnika i u planu ima izgradnju sličnog Baucentra u Bužimu.“ Hvala svima koji su podržali našu poslovnu ideju koja je evo otvorila nova radna mjesta i idemo dalje u nove poslovne projekte i širenje naše prodajne mreže na području USK-a “- kazao je Čavkunović.